Αυτό το κατάστημα απαιτεί να είναι ενεργοποιημένη η Javascript για να λειτουργούν σωστά ορισμένες λειτουργίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€ ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Η ιστορία μας

Τα αποσμητικά χώρου αυτοκινήτων κατέχουν μια πολύ ξεχωριστή θέση στα αυτοκίνητά μας, ωστόσο δεν είναι πολύ ενδιαφέροντα. Η βιομηχανία αποσμητικού χώρου αυτοκινήτου έχει κολλήσει εδώ και χρόνια σε μονότονα σχέδια, με φθηνά, χαμηλής ποιότητας αρώματα και μικρή διάρκεια ζωής. Η χρήση τους ήταν για να καλύψει τις άσχημες οσμές του αυτοκινήτου για 1-2 ημέρες, συσκευάζοντάς τις το ένα πίσω από το άλλο, προσπαθώντας να διαρκέσει περισσότερο.

Στόχος μας ήταν να φέρουμε κάτι διαφορετικό σε αυτόν τον κλάδο. Δεν θέλαμε μόνο να προσφέρουμε ένα προϊόν με άρωμα υψηλής ποιότητας, αλλά να δημιουργήσουμε μια εντελώς νέα εμπειρία. Θέλαμε να σχεδιάσουμε ένα προϊόν, που κάποιος θα ήταν περήφανος να παρουσιάσει στο όχημά του. Ένα αξεσουάρ, που θα έδινε χαρακτήρα στο αυτοκίνητο, και μορφή έκφρασης!

Γι' αυτό σχεδιάσαμε το Airos. Εμπνεόμαστε από τους γοητευτικούς, τα καινοτόμα πνεύματα και τα σχέδιά μας το ενσωματώνουν. Είναι φτιαγμένα για περιπέτεια, δημιουργία και τόλμη να διαταράξουν τον κανόνα.

Αφού επιλέξαμε προσεκτικά τα κορυφαία αρώματα μέσα από εκτεταμένη έρευνα και πολλά ταξίδια, σχεδιάσαμε ένα αποσμητικό χώρου που θα διαρκέσει για εβδομάδες και θα κρέμεται στο αυτοκίνητό τους για πολύ καιρό, διαδίδοντας το μήνυμά σας όπου κι αν πάτε!