Αυτό το κατάστημα απαιτεί να είναι ενεργοποιημένη η Javascript για να λειτουργούν σωστά ορισμένες λειτουργίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€ ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

How to make a car air freshener to last longer?

Πως να κάνεις το αρωματικό του αυτοκινήτου σου να διαρκεί περισσότερο;

Τα αρωματικά αυτοκίνητου αποτελούν μια ιδανική λύση για να κρατάτε το αυτοκίνητό σας αρωματισμένο και ευχάριστο σε όλες σας τις διαδρομές. Ωστόσο, η διάρκεια ζωής αυτών, εξαρτάτια από πολλούς παράγοντες και πολλές φορές λιγότερο από το συνηθισμένο . Σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τα αρωματικά σας να διαρκούν περισσότερο!

1. Σταδιακό Άνοιγμα από το Σακουλάκι: Αντί να αφαιρέσετε το αρωματικό πλήρως από την συσκευασία του, θα προτείναμε να το αφαιρείτε σταδιακά.  Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε το ρυθμό με τον οποίο διαχέεται το άρωμα, αποτρέποντας την γρήγορη εξάτμιση του. 

2. Θερμοκρασία: Οι ακραίες θερμοκρασίες μπορούν να επιταχύνουν την εξάτμιση του αρωματικού σας. Όταν συμβαίνουν τέτοιες καιρικές συνθήκες, μην το εκτίθεται άμεσα στο ηλιακό φως. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα σημείο όπου δεν εκτίθεται τόσο, όπως στις χειρολαβές των πίσω καθισμάτων , στους διακόπτες του φλάς ή ακόμη και στο πορτ  μπαγκάζ!

3. Ανταλλακτικό Spray: Εάν παρατηρήσετε ότι το άρωμα  σας αρχίζει να εξασθενεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά spray αρώματος για να τα αναζωγονήσετε. Για παράδειγμα, το 10ml μας σπρέι σχεδιάστηκε για να ανανεώσει το άρωμά του και να επεκτείνει τη διάρκειά του. Ένας απλός ψεκασμός πάνω στο ειδικό χαρτί του αρωματικού σας, μπορεί να τονώσει αποτελεσματικά και πάλι το αρωματικό σας.

Ακολουθόντας τις παραπάνω απλές συμβουλές, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την διάρκεια ζωής του αρωματικού σας και έτσι να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο με το ίδιο χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε άμεσα το επόμενο!